Få Mer Ut Av Dina Dubbar

Om du vill ha det bästa fästet på snö och is, så kanske du bör välja de nya Nokian Hakkapeliitta 9-däcken, med dubbel dubbteknik för att du ska få ett utmärkt grepp på isiga och snöiga ytor. Det ger dig bra dragkraft både när du accelererar och när du bromsar. Det kommer också att hålla dig från att glida i sidled i kurvor.

Så om du behöver bästa möjliga grepp under vintersäsongen, är Nokian Hakkapeliitta 9 valet av däck för dig. De olika dubbarna ger bättre grepp under olika omständigheter. Under de utmanande förhållandena behöver du ett däck av hög kvalitet för att hålla dig säker. De har också det lägsta rullmotståndet, vilket sparar dig mycket pengar på bränsle, liksom den högsta körkomforten med det lägsta däckljudet. Den har allt du behöver från ett vinterdäck.

För mer info om stora vinterdäck, besök: Nokian Tyres