Några Bra Däck Till Din SUV

Nokian Rockproof

När du har en SUV måste du också få några bra SUV-däck. Det finns många däck att välja mellan beroende på vilken typ av prestanda du vill ha av dina däck och vad blir körförhållandena. Nokian Tyres, kungen av vinterdäck, har lanserat en rad stora däck både för stadsanvändning och några mycket hållbara för off-road bruk.

Du har det perfekta däcket för hållbarhet och off-road användning i Nokian Rockproof. Detta är ett mycket hållbart däck som kan användas både av proffs och alla som vill ha utmärkt prestanda och hållbarhet i utmanande terrängförhållanden. Det har sten-utstötare för att se till att stenarna inte fastnar i slitbanan och slutar skada däcket. Föreningen som används i dessa är för gruvdäck, så den är byggd för att hålla och kommer att se till att du har ett toppmodernt däck. Sidoväggar är aramid-förstärkta, så att de har skottsäkerväst egenskaper för att förhindra punkteringar från skarpa stenar lika bra som det skyddar dina däck från trottoarkanter i stadstrafiken. Detta är definitivt ett däck för dem som vill se till att de inte blir strandade med däckproblem oavsett körförhållanden.

Sedan har du Nokian Rotiiva HT och Nokian Rotiiva AT. HT anger motorvägsledning och AT-terräng. De är båda stora däck för SUV. De har båda aramid-förstärkta sidoväggar för att ge utmärkt punkteringsmotstånd.

Nokian Rotiiva HT är mer för smidiga asfaltvägar samt grusvägar. De har bekväm och stabil hantering oavsett vilken yta du kör på, de är också bra vid hantering av varierande väderförhållanden. De är gjorda för tunga SUV och 4-hjuliga enheter. Om du har en hybrid SUV, är detta ett bra slitstarkt däck som är bra för stadsanvändning.

Nokian Rotiiva AT, är ett däck om du också tenderar att göra lite lätt off-road körning. Det ger också bra hållbarhet även för tyngre fordon. Det är ett bra däck för stadsanvändning och en gång ibland utflykter på landsbygden. Det är inte nära Nokians Rokproof hållbarhet, men en mycket mer mångsidig däck för människor som fortfarande kör mest i city eller på motorvägarna.

För mer information om SUV-däck, besök oss: vianor.se