En Vinterdäckstillverkare Står Ovanför Resten

När det gäller vinterdäck har inte alla tillverkare företag i denna kategori, eftersom det är ett mer utmanande däck att bygga. Pionjären inom detta område är Nokian Tyres som från och med uppfann kategorin, har lett den när det gäller säkerhet och prestanda. Utvecklad för bästa prestanda under finska vinterförhållanden, som är så hård som det blir, har gjort dem till vinterdäcken när du vill ha det bästa greppet och säkerheten. Varumärket Nokian Hakkapeliitta är synonymt med vinterdäck i världsklass. Om du får en uppsättning av dessa vet du att det inte kommer att vara vinterförhållanden som driver dig av vägen.

De gör hela sortimentet av däck från sommardäck, all-väderdäck och vinterdäck som är både odubbade och dubbade. De har över 100 patent när det gäller vinterdäck, vilket beror på den ständiga utvecklingen och överdrivna tester av vinterdäck under alla olika förhållanden. De har kunnat utveckla dubbfria däck som har ett utmärkt grepp om is även trodde att de inte har metalldubbar. Detta görs genom att tillsätta gripande partiklar till slitbanan samt ha ett unikt och delvis patenterat slitbanemönster. Detta gör att däcken kan ha liknande grepp om is och snö som dubbdäcken.

Dessa däck kan du använda även på el- eller hybridbilar eftersom de har lagt till rapsolja som kombinerat med naturgummit ger utmärkt slitstyrka. Detta ger dem mycket bra slitstyrka och garanterar också god motståndskraft mot stötar och punkteringar. Elbilarna är kända för att ha högre slitage på grund av de tyngre batteripaketen, men också att de ger ett högre direkt vridmoment, så detta kräver däck som klarar högre slitage. Dessa däck ger dig det så att du kan använda dem fritt oavsett vilken typ av bil du kör.

De ger dig också ett lågt rullmotstånd, så att du får låg bränsleförbrukning när du kör. För bensinbilar innebär detta mindre frekventa stopp vid bensinstationen och för elbilar innebär att du kan komma längre på varje laddning. Båda dessa kommer också att spara pengar medan du kör under däckets hela livstid.

För mer information om Nokian Däck och Nokian Hakkapeliitta däck, besök: Nokian Tyres